Čaj Kukuruzna svila 40g

Kukuruzna svila se vec jako dugo koristi kao ljekovito sredstvo. Poznata je po tome da je zaista od velike pomoci kod nekih oboljenja, kao i da ne ostavlja štetne posljedice. Kukuruzna svila u obliku čaja je jedan od najjačih prirodnih diuretika. Konzumiranjem ovog čaja se u toku 24 sata može nekoliko puta povećati količina izlučene mokraće. Kukuruza svila djeluje protivupalno i štiti i umiruje urinarni trakt.

3.09 KM

Podijeli :
Payment-Icon.png
Sigurna kupovina

Poštovanje prava kupaca i pouzdanost Online kupovine.

Brza dostava

Svi Galenfarm proizvodi na Vašoj adresi za 48h.

Plaćanje pouzećem

Svoju narudžbu naruči Online, a plati tek po dolasku na adresu.

Kukuruzna svila, jeste pouzdano i potpuno bezopasno prirodno sredstvo za mršavljenje. Čaj od kukuruzne svile za mršavljenje je jednostavan i prirodan način za smanjenje kilograma. On ima prirodna antioksidantna svojstva i dobar je diuretik, tako da vam pomaže da se oslobodite toksina iz organizma i izbacite višak tečnosti, time ubrzava metabolizam i pomaže kod smanjenja kilograma. Ženama se takođe preporučuje kukuruzna svila protiv celulita.

Kukuruzna svila djeluje blagotvorno na urinarni trakt. Čaj od kukuruzne svile je dobar i protiv kamenja u bubrezima ili nekih infekcija bubrega – trebalo bi ga piti svaki dan, bar jednu šolju. Aktivni sastojci kukuruzne svile olakšavaju izlučivanje mokraće pa se koristi kod upale bešike, prostate, infekcija mokraćnih kanala, kod noćnog mokrenja, olakšavaju predmenstrualne tegobe, ublažavaju upalne procese u urinarnom traktu.

Kukuruzna svila djeluje i kod: skidanja kilograma i kod protiv začepljenja krvnih sudova.

Upotreba i način primjene:

Jednu kafenu kašikicu preliti sa 2 dl hladne vode i zagrijati do ključanja. Ostaviti u poklopljenoj posudi 10 minuta uz povremeno mješanje. Procjediti i piti tri puta dnevno.