GALENFARMGALENFARMGALENFARM
(+387 51 813 622 )
prodaja@galenfarm.com
78400 Gradiška, BiH

O nama

Profil kompanije

“Galenfarm” je kompanija koja se bavi proizvodnjom dijetetskih, kozmetičkih i visokokvalitetnih herbalno ljekovitih proizvoda koji sadrže propisanu količinu aktivnih materija i zdravstveno su ispravni. Proizvodi se izrađuju po principu savremene farmaceutske tehnologije uz poštovanje Dobre Proizvođačke Prakse (DPP/GMP).

 

Kontrolišu se prema detaljnim specifikacijama. Imaju standarni kvalitet, sastav i čistoću. “Galenfarm” poseduje certifkat, ISO 22716:2007, i H.A.C.C.P, što osigurava efikasnost, dosljednost i kvalitet proizvoda i usluga, čime se obezbjeđuje povjerenje i zadovoljstvo potrošača. Sve naše aktivnosti su usmjerene na proizvodnju kvalitetnih, sigurnih, učinkovitih i prihvatljivih proizvoda.

certifikati-306x122

misija

Unapređenje zdravlja stanovništva i očuvanje kvaliteta života obezbjeđivanjem kvalitetnih, sigurnih i učinkovitih proizvoda. Galenfarm se potvrđuje kao odgovorna i pouzdana kompanija koja svoju posvećenost, kvalitet usluge, stručnost, znanje i vještine stavlja na raspolaganje za dobrobit cijele zajednice.

vizija

Sve naše aktivnosti su usmjerene na proizvodnju kvalitetnih, sigurnih, učinkovitih i prihvatljivih proizvoda. Izborom proizvoda Galenfarm ne možete pogriješiti, jer su oni decenijama sinonim za kvalitet, efikasnost i bezbjednost preparata.
100%

POSVEĆENI
Vama i prirodi

100%

ČUVAMO
Vaše zdravlje

100%

KVALITET
proizvoda

GALENFARM

Dodatne usluge:

Uslužna proizvodnja
Razvoj i dizajniranje novih proizvoda po želji kupca
Markentinške usluge
Usluge pripreme dokumentacije proizvoda za registraciju
Dodatne edukacije
Prodaja ambalaže i supstanci za kozmetiku i dodatke prehrani
Prodaja ambalaže

POSLUJTE SA NAMA

Galenfarm ostvaruje uspješne poslovne rezultate i razvija partnerske odnose sa vodećim veledrogerijama u Bosni i Hercegovini. Ujedno nudi mogućnost uslužne proizvodnje drugim pravnim licima.