Čaj crvena djetelina 30 g

CRVENA DJETELINA čaj djelotvorno ublažava simptome menopauze, poboljšava mineralnu gustoću kostiju i smanjuje rizika od srčanih problema kao što su holesterol i simptomi visokog tlaka.

Koristi se za liječenje upala i slabog imuniteta poput kašlja, respiratornih infekcija te kožnih bolesti kao što su psorijaza i ekcema. Cvjetovi su mali, ružičasto-ljubičasti, a zbog njihove brzine rasta i visoke nutritivne vrijednosti, često se koriste kao hrana za stoku.

5.00 KM

Podijeli :
Payment-Icon.png
Sigurna kupovina

Poštovanje prava kupaca i pouzdanost Online kupovine.

Brza dostava

Svi Galenfarm proizvodi na Vašoj adresi za 48h.

Plaćanje pouzećem

Svoju narudžbu naruči Online, a plati tek po dolasku na adresu.

Poboljšavanje kardiovaskularnog zdravlja:

Crvena djetelina može pomoći u poboljšanju zdravlja arterija, smanjiti rizik za aterosklerozu, potaknuti cirkulaciju, smanjiti visoki kolesterol i spriječiti koronarnu bolest srca (srčana bolest uzrokovana aterosklerotskim suženjem ili začepljenjem koronarnih arterija).

Crvena djetelina pomaže u zaštiti srčanih bolesti zahvaljujući izoflavonima, koji mogu povećati HDL „dobar“ kolesterol, zaustaviti stvaranje krvnih ugrušaka i stvoriti “arterijsku usklađenost” koja pomaže u poboljšanju protoka krvi iz srca u ostatak tijela istodobno razrjeđujući krv i prenoseći hranjive tvari u stanice.

Trudnicama i dojiljama ne savjetuje se korištenje crvene djeteline u bilo kojem obliku jer oponaša estrogen pa može poremetiti hormonsku ravnotežu tijekom trudnoće ili dojenja.

Upotreba i način primjene:

Jednu supenu kašiku (3g) preliti sa dva decilitra ključale vode i ostaviti da stoji 5-10 minuta u poklopljnoj posudi uz povremeni mješanje. Procjediti. Piti dva do tri puta dnevno.