GALENFARMGALENFARMGALENFARM
(+387 51 813 622 )
info@galenfarm.com
78400 Gradiška, BiH

Kreme

Krema za ruke - Urea + Pantenol Acnegal kreme + shea butter Bebi krema Hidratantna krema Vitaminska krema Gineksgal krema Pantenol krema
 

Izuzetno bogata krema koja sadrži ureu, pantenol, bademovo ulje, ulje koštica groždja i kokosovo ulje.
-obezbjedjuje intenzivnu hidrataciju i zaštitu kože.
-čini kožu mekom i elastičnom.
-lagana tekstura omogućava brzu apsorpciju.

Pakovanje: 50ml

 

Krema se koristi u tretmanu akni. Čisti, njeguje i hrani kožu. Utiče na uklanjanje već posojećih i smanjuje stvaranje novih akni.

Pakovanje: 50ml

 

Njega i zaštita kože djece i odraslih, štiti od spoljašnjih nadražaja, za sprečavanje nastajanja ojeda.

Pakovanje: 200 g, 300 g

 

Hidratantna krema sadrži bademovo i jojoba ulje (kao jedno od najcjenjenijih kozmetičkih ulja na svijetu). Jojoba ulje odlično hidrira kožu, prodire u ćelije, brzo se upija i vlaži kožu, čineći je mekom i baršunastom. Bademovo ulje je bogato vitaminima koji doprinose zdravlju kože. Hrani kožu čineći je glatkom i mekom. Brzo se apsorbuje i eliminiše suvoću i perutanje.

Pakovanje: 50 g

 

Vitaminska krema sadrži bademovo ulje i prirodne vitamine. Prirodni vitamin E štiti kožu od djelovanja slobodnih radikala i usporava proces starenja kože. Djeluje emolijentno, omekšava i daje glatkoću koži. Brzo se apsorbuje i ne zatvara pore. Preporučuje se za njegu suve i normalne kože.

Pakovanje: 50 g

 

Sadrži četiri eterična ulja i vitamin E. Ima sinergistično djelovanje. Pomaže u terapiji humanog papiloma virusa i genitalnog herpesa.

Pakovanje: 50 g

 

Pospješuje epitelizaciju, pomaže kod opekotina, ojeda, ekcema, njeguje kožu, povećava elastičnost kože.

Pakovanje: 50 g